KATEGORİLER
Sepetiniz

Web Sitelerine Özel 9.90 Sabit Fiyatlı Kargomuz Aktif Edilmiştir.

Örgüt Kuramları

Örgüt Kuramları
Satış Sayısı: 0
Görüntülenme Sayısı: 462
İNDİRİM
%27
ESKİ FİYATI
250,00TL
YENİ FİYATI
183,75TL
Vergiler Hariç: 183,75TL

Çagdas yasamin egemen unsuru olan örgütler, yirminci yüzyilin baslarindan günümüze dek arastirmacilarin ilgi odagi olmustur. Önceleri, örgütlerin nasil yönetilmesi gerektigi sorusuna yogunlasan arastirmalar, zaman içinde örgütleri anlamaya, açiklamaya ve sorgulamaya dönük arastirmalarla bütünleserek kuramsal bir çalisma alanina dönüsmüstür.
Bu alanda 1980’li yillardan günümüze kadar kuramsal bir çesitlilik söz konusu olmasina ragmen, Türkçe yönetim ve örgüt yazini bu gelismelerden uzak kalmistir. Bunun nedenleri, yazinimizin uygulamaya dönük bilgiye ilgi göstermesi ve gelistirilen örgüt kuramlarini derinlemesine tartisan Türkçe kaynak eksikligidir.
Yazarlar
A. Selami Sargut
Behlül Üsdiken
Çetin Önder
Engin Yildirim
Fuat Oguz
Nisan Selekler Göksen
Sükrü Özen
Derleyen : A. Selami Sargut
Derleyen : Sükrü Özen
Bu kitabin temel amaci, kosul bagimlilik kuramindan baslamak üzere, kaynak bagimliligi, örgütsel ekoloji, örgüt iktisadi, yeni kurumsalcilik, makro-kurumsalcilik kuramlari ve postmodern-elestirel çalismalari inceleyerek söz konusu eksikligi gidermektir. Örgüt Kuramlari; isletme yönetimi, kamu yönetimi, sosyoloji, iktisat, egitim, iletisim gibi farkli alanlarla ilgilenenler ile ortak konulari yönetim ve örgüt olan ögrencilere, profesyonellere, arastirmacilara yöneliktir.

Ürün Adı: Örgüt Kuramları
Ürün Kodu: 9789755335360
Yazar: Kollektif
Basım Yılı: 2020
Kapak Türü: Karton Kapak
Sayfa Sayısı: 462
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Çevirmen: